Varför köpa linne på nätet?

Gardiner och hissgardiner av linne – Beställ prover för dina gardiner och hissgardiner här

Beställ hem 5 tygprover helt gratis här!

 

Att köpa på nätet

Det finns ett nästan obegränsat utbud av butiker, tyger och stilar när du handlar gardiner på nätet. Då gäller det att veta var du hittar de gardiner och tyger som bäst passar dig, dina önskemål och din inredning. Här berättar vi vad vi erbjuder hos Ada & Ina, och varför du kan köpa dina gardiner och hissgardiner enkelt hos oss på nätet.

Lätt att beställa - kvalitetsgardiner som håller flera generationer

Hos Ada & Ina kan du enkelt beställa gardiner och hissgardiner direkt hem till dig i posten. För dig som vill ha skräddarsydda gardiner eller hissgardiner har Ada & Ina har nyligen lanserat en ny, användarvänlig hemsida där du lätt kan bläddra bland våra tyger och enkelt beställa dina skräddarsydda gardiner, utan någon komplicerad beställningsprocess. Det är till exempel inget tvång att registrera sig på Ada & Inas hemsida – du behöver bara välja tyger du önskar samt fylla i måtten på gardinerna.

Naturliga material - även kemikaliefria tyger

Hos Ada & Ina hittar du tyger gjorda av endast naturliga material. Vi använder oss inte av syntetiskt framställda tyger, eftersom de inte är miljövänliga och är dessutom mindre hållbara än naturligt framställda tyger. I vår nätbutik hittar du ekologiskt linnetyg, bomullstyg och halvlinnetyg, vilket är en blandning av bomull och linne (oftast 60% linne och 40% bomull). Linne är en av våra starkaste och mest hållbara tyger som är 100% naturligt och ekologiskt. Linnets egenskaper gör att det passar utmärkt till gardin- och möbeltyg. Du kan läsa mer om linnets egenskaper här.

Oeko-Tex certifierade, kemikaliefria tyger

Om linnetyg

Hos Ada & Ina har vi specialiserat oss på linnetyg. Förutom att linnet ser elegant ut både som gardiner och på annan inredning, så som sängöverkast eller prydnadskuddar, så är linnet lättskött. Du kan stryka linnet på hög värme, utan risk för att det smälter eller bränns så som syntetiska material gör. Linnet är även smutsfrånstötande, vilket gör att du inte behöver tvätta dem lika ofta som andra gardiner. Linnets täta väv ger det isolerande egenskaper, och håller ett rum svalt på sommaren och håller värmen inne på vintern.

Skira linnetyg

Ada & Inas kunder har särskilt tyckt om våra skira, lätta linnetyg som du hittar här, under “Transparenta tyger”-alternativet. För att göra ett rum luftigt och ljust kan du beställa hem gardiner gjorda av våra skira, transparenta linnetyger, som släpper in mycket ljus och kompletterar din inredning.

Gratis tygprover

Ada & Ina färdigställer dina skräddarsydda gardiner för hand och för konkurrenskraftiga priser! Du kan beställa hem tygprover här.

Linnetyger, gardiner, hissgardiner, möbeltyger från Ada & Ina