Gardinfoder

Välj ett passligt foder till dina gardiner

Foder från Ada & Ina. Tyget är vitt och förändrar inte själva gardintygets lyster.Ett gardinfoder är ett extra tyg som sys fast i gardinen eller hissgardinen, för att göra den praktisk, mångsidig och hållbar. Alla Ada & Inas foder är vita till färgen, för att gardinens färg inte ska ändras.

Bomullsfoder

Ett tunt tyg av bomull. Det gör din gardin starkare och stabilare, vilket gör att gardinen både hänger snyggare och håller längre. Foder av bomull blockerar delvis ut dagsljus.

Ada & Inas bomullsfoder

Mörkläggningsfoder

Ett mörkläggningsfoder är ett tjockare tyg  (240g/m2) än bomullsfodret och ger fullständig mörkläggning. Mörkläggningsgardiner är särskilt använda i sovrum och vardagsrum, där man behöver blockera ut dagsljus. Fodret stärker samtidigt gardinen så att den hänger vackert och inte slits lika fort.

Ada & Inas mörkläggningsfoder 

Värmefoder

Värmefoder, eller värmeavskärmningsfoder, är aningen tjockare tyg (210g/m2) än bomullsfodret, men inte lika tjockt som mörkläggningsfodret. Foder för värmeavskärmning fungerar som isolering, och förhindrar värme från att försvinna ut under vintern (och svalkan från att försvinna under sommaren). Fodret stärker samtidigt gardinen så att den hänger vackert och inte slits lika fort. Detta foder har även ljudisolering och dämpar ljud om fönstret vätter mot till exempel en gata.

Ada & Inas värmefoder 


Du kan lägga till ett foder på alla Ada & Inas gardiner!

Beställer du skräddarsydda gardiner lägger du till fodret efter att du valt tyg och mått >>

Du kan även köpa foder på metervara >>

                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Linnetyger, gardiner, hissgardiner, möbeltyger från Ada & Ina