Om Ada & Ina

Naturliga Tyger - Ada & Ina

Ada & Ina grundades 2005 av finska Soile Makkonen och har med åren expanderat och finns nu i hela Norden, England och Tyskland. Ada & Ina erbjuder tyger, gardiner och andra produkter åt sin breda kundkrets och har är specialister inom naturliga kvalitetstyger, såsom linne- och bomullstyger.

Varför naturliga tyger?

Linnet är ett unikt tyg eftersom det skiljer sig markant från andra tyger i utseende, textur och mångsidighet. Det är hållbart (livslängden på ett linnetyg kan uppgå till många generationer av användning!) och miljövänligt att producera, eftersom det inte krävs lika mycket vatten under tillverkningen jämfört med syntetiska tyger.

Design

Tygerna som du hittar här är utvalda av Ada & Ina. Många av Ada & Inas tyger är designade av unga, lokala designers, som Ada & Ina vill understöda och framhäva.

Ada & Ina jobbar för att du lätt ska kunna online beställa skräddarsydda gardiner, hissgardiner och andra accessoarer av hållbar kvalitet.

Kontor

Huvudkontoret finns i Canterbury, Storbritannien. Kundservicen till Sverige sköts av ägare Soile Makkonen och Sami Asikainen. De flesta av Ada & Inas produkter skickas från butikens lagerlokal i England.

Här är vi som är anställda på Ada & Ina

SOILE

Soile grundade företaget år 2005 då hon bodde i England. Hon brinner för naturlinnetyg och är en kreativ idéspruta då det kommer till nya idéer till linneprodukter. Soile pendlar mellan England och Finland, där hon bor största delen av tiden. 

SAMI

Sami är den datornörd av Ada & Ina. Han utvecklar webbplatsen och deltar i kundservice och försäljning. Sami arbetar på Finland kontoret och försöker hitta lite tid för fiske med familj och vänner. Åtminstone då havet inte är frusen.

Tveka inte att kontakta oss om det är någonting du undrar över!

E-post: [email protected]
Tel: Måndag - fredag, från 09:00 till 17:00 +44 20 7183 7986 (på engelska)

Ada & Ina Ltd.
Unit 8
Cotton Road
Wincheap Industrial Estate
Canterbury, Kent
CT1 3RB

United Kingdom

Vårt lagerlokal i Canterbury, Storbritannien:

Foton på vår Factory Outlet Shop:

Ada & Inas Retail shop, Canterbury

 

Linnetyger, gardiner, hissgardiner, möbeltyger från Ada & Ina