Hissgardiner online

Hos oss hittar du ett brett urval av hissgardiner online. Nu kan du beställa hissgardiner till nedsatta priserKöp hissgardiner och hiss gardiner online och beställ tygprover

Vill du beställa hissgardiner online men är osäker på hur du ska mäta fönstret som hissgardinen ska hänga i? Nu har vi på Ada & Ina tillverkat en sida med enkla anvisningar för hur du ska ta måtten för dina hissgardiner. Det enda du behöver veta är längden och bredden på gardinerna – resten sköter vi.

Hissgardinernas mekanism består av delar av märket Super de Lux, vilket är en hållbar och stark mekanism, som tål många tiotals år av användning. Vi har valt ut denna mekanism av otaligt många alternatvi som finns på marknaden, eftersom den är förutom hållbar även enkel att använda och lätt att installera. Det enda som du behöver göra är att skruva fast hissgardinen i väggen med två skruvar. Nedan ser du en bild på hissgardinens mekanism:


roman_blinds

Hissgardinen i bilden är förstärkt med ett foder av bomullstyg. Vi tillverkar även hissgardiner med värmeavskärmningsfoder eller mörkläggningsfoder, eller enkla hissgardiner utan foder.

Så här beställer du hissgardiner online:

  1. Ta först måtten för din hissgardin. Kom ihåg att läsa instruktioner för hur du mäter hissgardiner.
  2. Gå till beställningssidan.
  3. Fyll i måtten och välj tyget du vill ha.
  4. Klicka på nästa, och välj eventuellt foder.
  5. Granska beställningen och kontrollera att måtten är korrekta. Därefter kan du fortsätta till kassan. Du kan även välja att få en faktura på din e-post.

 

Alla våra hissgardiner på Ada & Ina online skräddarsys och kan måttbeställas. Därför är våra priser också aningen högre än färdigsydda hissgardiner. Kvaliteten och hållbarheten på våra skräddarsydda hissgardiner är dock högre, och vi garanterar att du blir nöjd med köpet. Om du har specialönskemål eller frågor så tveka inte att ta kontakt med oss på Ada & Ina – vi hjälper dig gärna att hitta de perfekta gardinerna och hiss gardinerna till ditt hem.

Gardiner och hiss gardiner kan även användas för andra än dekorativa ändamål. De blir mångsidiga och praktiska med extrafoder – värmeavskärmning och mörkläggning gör du enkelt med foder från Ada & Ina online. Ett värmeavskärmningsfoder isolerar ditt hus och håller det svalt på sommaren och varmt på vintern, och blockerar dragiga fönster. Mörkläggningsfoder passar utmärkt till ditt sovrum eller vardagsrum, där de ljusa sommarnätterna kan ställa till med problem. Alla foder är vita till färgen.

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta den rätta designen, det rätta tyget och fodret för dina gardiner eller hissgardiner som du beställer online.