Sängkläder av linne

Köp sängkläder av linne online

I Ada & Inas nätbutik kan enkelt köpa sängkläder av linne online. Linnetygets egenskaper gör att materialet passar perfekt till sängkläder. Vare sig det är lakan, påslakan, örngott, dynvar, överkast eller dagtäcke av linne kommer din sängkammare eller ditt sovrum att vara vackert, elegant och luxuöst.

Linnesängkläder

Sängkläder av linne är lätta att sköta om. Linnefibrerna är smutsfrånstötande och hålls rena längre än sängkläder av bomull. Linnet kan kännas strävt i början, men ju mer det används och tvättas destu mjukare och skönare blir det. Ett välanvänt linnetyg brukar vara till känsla och textur väldigt likt ett fint silkestyg: det är tunt, fint, och silkeslent. Linnet är ett likt yllet ett isolerande tyg, vilket innedär att det värmer om vintern och är svalt om somrarna.

Till Ada & Inas sängkläder

Dina sängkläder, ett sängöverkast eller en prydnadskudde kan vara smakfullt skrynkliga eller stiligt strukna – du bestämmer. Linnet har genom tiderna förknippats med kvalitet och hög klass, vilket det symboliserar än idag. Sängkläder av linne gör ditt sovrum stilfullt och klassiskt, och kompletterar din heminredning.

Beställ på nätet

Från Ada & Ina kan du enkelt beställa sängkläder av linne online. Hos oss hittar du lakan, dynvar och påslakan till konkurrenskraftiga priser och av hög kvalitet, 100% linne.

Till Ada & Inas sängkläder 

Måttbeställ på nätet

Du kan även måttbeställa sängöverkast eller sängomhängen online. Omhängen och överkast av linne eller halvlinne beställer du enkelt genom att fylla i de önskade måtten och genom att välja tyget du vill ha. Leveranstiden är en till tre veckor.

Beställ skräddarsydda sängöverkast ≫

Beställ skräddarsydda omhängen ≫

Hur du mäter dina överkast och omhängen 

Tveka inte att kontakta oss på Ada & Ina, vi hjälper dig gärna!

[email protected]

Köp sängkläder av linne online

 

 

 

 

 

   
Linnetyger, gardiner, hissgardiner, möbeltyger från Ada & Ina