Ada & Inas naturliga linnetextilier

Innan du beställer gardiner rekommenderar vi att du beställer hem tygprover. Vi erbjuder endast kvalitetslinnetyg och linnetextilier. Ada & Ina använder varken syntetiskt framställda textilier eller blandtextilier - endast naturliga linnetyger. Våra tyger är Oeko-Tex®-certifierade, det vill säga testade för kemikalier och farliga ämnen. Blandtextilier eller syntetiska tyger försämrar de naturliga textiliernas kvalitet och hållbarhet. Ada & Ina garanterar prisvärda textilier av hög kvalitet!

 

Ada & Ina - Din gardinaffär på nätet

Du kan måttbeställa gardiner av alla våra tyger. Du kan välja gardinens design mellan alla våra olika gardinstilar för att hitta en som bäst passar dig och din inredning. Utöver detta kan du lägga till ett bomullsfoder, mörkläggningsfoder eller värmeavskärmningsfoder för att göra dina gardiner både vackra och praktiska. Vi tillverkar gardiner med följande stilar: kanallängd, smal veckbandslängd, fransk veckbandslängd, trippelveckbandslängd, hängsellängd och öljettlängd.
Glöm inte heller att kolla våra färdigsydda gardiner, som levereras hem till dig efter 10 dagar!

Gardiner och hissgardiner av ljuvligt linnetyg

Vi älskar naturligt linnetyg! Hos oss hittar du ett omfattande urval av naturliga linnetyger till gardiner och andra inredningstextilier. Linne har ett unikt utseende och textur, vilket tillsammans med dess egenskaper gör tyget till det perfekta materialet för heminredning och gardiner. Linet är ett ekologiskt naturfiber, vilket är upp till tio gånger mer naturvänligt att tillverka och förädla än bomull. Ada & Ina vill ta farväl av syntetiska material och istället erbjuda naturligare och hållbarare tyger till gardiner, sängkläder och annan heminredning. Från vår nätbutik kan du köpa 100% naturliga och Oeko-Tex®-certifierade naturtextilier.

 

Måttbeställ hissgardiner från Ada & Ina

Från Ada & Ina kan du beställa skräddarsydda hissgardiner. Vi tillverkar våra moderna hissgardiner av förstaklassiga material. Hissgardinsmekanismen består av en hållbar upphängningsmekanik och upphissningsanordning. Gardinen är dessutom lätt att hänga upp, och allt du behöver till upphängningen (skruvar, pluggar och klämmor till skenan) får du av oss som en del av beställningen.
Läs mer om varför linne är det bästa tyget till gardiner. Kom även ihåg att vi tillverkar hissgardinen med mörkläggningsfoder, värmeavskärmningsfoder och bomullsfoder!