Köp skräddarsydda mörkläggningsgardiner online

Lös problemet med ljusa och korta sommarnätter med ett optimalt solskydd: gardiner och hissgardiner till mörkläggning. Från vår nätbutik kan du köpa skräddarsydda mörkläggningsgardiner.

Solskydd och mörkläggningsgardiner online - Skräddarsytt från Ada & Ina

Köp vackra gardiner för mörkläggning och solskydd från Ada & Ina online

Med Ada & Inas mörkläggningstyger garanteras fullständig mörkläggning i rummet och en god natts sömn. Mörkläggningsgardiner är det perfekta solskyddet, som gör att du inte behöver vakna med solen i ögonen under de tidiga, ljusa morgontimmarna som är typiska för våra nordliga breddgraderna.

Material

Mörkläggningstyget vi använder hos Ada & Ina är vitt till färgen, vilket bibehåller tygets naturliga färger, mönster och lyster. Skräddarsydda mörkläggningsgardiner kan du beställa av alla Ada & Inas tyger. Ada & Ina erbjuder även värme- eller värmeavskärmningsfoder som tillägg till mörkläggningsfoder, vilket gör att ditt rum isoleras från värme och ljud, och håller ditt hem tyst och svalt både dag och natt. Med våra mörkläggningstyger får du den bästa mörkläggningseffekten plus ett optimalt skydd mot värme under de ljusa och varma sommarnätterna.

Solskydd online

Skräddarsydda mörkläggningsgardiner kan du lätt och enkelt köpa online på vår hemsida genom att fylla i beställningsformuläret. Då du mäter dina hissgardiner för mörkläggning – kom ihåg att de blockerar ljuset bättre om hissgardinen täcker fönsterkarmen än om den är innanför fönsterkarmen.

Beställ mörkläggningstyg på metervara

Läs mer om våra gardinfoder ≫

Beställ gratis tygprover ≫ 

 

Linnetyger, gardiner, hissgardiner, möbeltyger från Ada & Ina